Galamboki Református Missziói Egyházközség Honlapja

Kedves Honlaplátogató!

2020-05-29 /

Krisztusban Szeretett Testvéreim!


Áldás, Békesség!


Isten iránti hálával adunk hírt arról, hogy a Magyarországi Református Egyház Elnökségi Tanácsa 2020. május 11-i határozatának értelmében Nagykanizsán és Galambokon megnyitjuk templomainkat, elindulnak a református istentiszteletek! Nagykanizsán 10:00-től, Galambokon pedig 11:30-tól várunk mindenkit a templomban! Gyermek foglalkozás még néhány vasárnap nem lesz!


Azokat a testvéreinket, akik krónikus betegek, náthásak, vagy gyengélkednek továbbra is arra kérjük, hogy otthonról kapcsolódjanak be a vasárnapi istentiszteletbe a DunaTV és a Kossuth rádió közvetítésén keresztül.


Amennyiben a technikai lehetőségeink engedik továbbra is szeretnénk közvetíteni az egyházközségünk youtube csatornáján: www.youtube.com/user/reformatuskanizsa, valamint a a Facebook oldalán: www.facebook.com/reformatuskanizsa


Az istentiszteleteken az alábbiakat tartsuk szem előtt:


1. Szájmaszkot viseljünk és hozzunk magunkkal kézfertőtlenítőt, amivel istentisztelet előtt és után fertőtlenítjük a kezünket. Lesz a templom bejáratánál is, kérem szíveskedjenek használni.


2. A templomban minden második padsorban üljünk. Egy padsorba legfeljebb három ember ülhet, a padsor közepén és a két szélén. Egy háztartásban élők ülhetnek egymáshoz közel.


3. Az istentisztelet végén a kézfogás sajnos elmarad. Az Úr legyen őriző Pásztorunk!


Szeretettel:
Hella Ferenc